AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi

Eyl

İl Millli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ERAMUS+ Projesi Akreditasyonu kapsamında hareklilik takvimi şu şekildedir.

1.Hareketlilik

Katılımcı:

Recep ÇETİN(Okul Müdürü)

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ERASMUS+ Projesi Akreditasyonu kapsamında 1(bir) öğretmenimiz 26.11.2023-10.12.2023 tarihleri arasında Prag(Çekya) kentine hareketlilik düzenleyecektir.Puanlı katlım kriteri ekte belirtilmiştir.

Katlım Kriterleri

May

Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Ailemle Oku-Yorum" projesi kapsamında yapılan kitap okuma yarışmasında okulumuzdan dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlar bu projede emeği geçenlere teşekkür ederiz.

1.SERPİL YAVUZ  (ASİL)

2.EBRAR ÖZKESKİN (ASİL)

3.EMİNE KARAŞAHAN (ASİL)

4.ESMA NUR ALTIN (ASİL)

5.NİSAN MAYA TUNÇOĞLU (1.YEDEK)

6.HASAN TUĞRUL (2.YEDEK)

7.BENGİSU ALİŞAN (3.YEDEK)

8.SULTAN AY (4.YEDEK)

9.YUSUF CAN GÖKSU (5.YEDEK)

10.FURKAN OĞUZHAN ÇETİNKAYA (6.YEDEK)

11.GÜLSİMA ALTIKULAÇ (7.YEDEK)

12.AYŞE ŞEVVAL DUMAN (8.YEDEK)

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyon planlaması çerçevesinde AB yurt dışı faaliyetleri için Erasmus+ Öğrenci seçim kriterleri aşağıda belirlenmiştir.Sınıf ve okul panolarında duyuru yapılmıştır.

Öğrenci seçim kriterlerine ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyon planlaması çerçevesinde AB yurt dışı faaliyetleri için Erasmus+ yönetim ve yürütme komusyonu üyeleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Recep ÇETİN(Komisyon Başkanı)

Şenel YAVUZ(Üye)

Selver ÖZTÜRK(Üye)

Ali Okan OĞUZOĞLU(Üye)

Ahmet Ramazan YAŞAR(Üye)

Ock

Okulumuzda Fizik alanında öğrencilerimizin öğrendikleri bilgilerin daha kalıcı olabilmesi için teorik bilgi ile birlikte uygulamaya dayalalı çalışmalar yapılmaktadır.okulumuzda her sene düzenlenen  "4006-TÜBİTAK FUARLARI" kapsamında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan fizik projeleri sunulmaktadır.

Ock

Okulumuzda Biyoloji alanında öğrencilerimizin yaparak öğrenmesi adına yapılan çalışmalara her sene bir yenisi daha ekleniyor.okulumuzda her sene düzenlenen  "4006-TÜBİTAK FUARLARI" kapsamında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan biyoloji projeleri sunulmaktadır.

Ock

Okulumuz bünyesinde Matematik Seferberliği kapsamında öğrencilerimiz tarafından pano hazırlandı ayrıca matematik sınıfımız yeniden düzenlendi.Her yıl okulumuz bünyesinde düzenlenen "4006-TÜBİTAK FUARLARI" kapsamında matematik alanında öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projeler sergileniyor.

Ara

Türk  Telekom Fen Lisesi ailesi olarak 11. Sınıfların heyecanla başladığı YKS maratonuna destek amaçlı, heyecanlarını  artırmak ve hedef belirlemelerinde öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak amaçlı  ilk üniversite turumuzu bugün  gerçekleştirdik.Öğrencilerimizi ODTÜ 'de rehber eşliğinde tura çıkardıktan sonra , bazı fakültelerin dersliklerini , amfilerini ve işleyişlerini yerinde görerek kampüs  turumuzu sonlandırdık. Arkasından  Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk ''ün naaşının  bulunduğu  Anıtkabiri ziyaret ettik. Gezimizi Ankara üniversitesi tıp  fakültesinde rehber eşliğinde gerçekleştirdiğimiz tanıtım  turunun ardından, Anka Mall alışveriş merkezinde  gerçekleştirilen serbest zaman etkinliği olarak  keyifli bir akşam yemeğiyle  bitirerek gezimizi sona erdirdik.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Reşadiye Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

May

Okulumuz erkek voleybol takımı ilçede düzenlenen müsabakalarda finale çıkarak büyük bir başarı gösterdi. Finalde kaybeden okulumuz ikinci olarak müsabakaları tamamladı. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyoruz.